? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
Judy tópartyja

Báj, baba, mami

Titok övezte Judy második esküvőjét, és annak előkészületeit. A hetedik hónapban lévő kismama festői környezetben, tó partján fogadott örök hűséget születendő kislánya édesapjának.

A ruhaválasztás nehéz helyzet elé állította az énekesnőt. Judy babát vár, növekvő pocakja miatt, mindenképp kényelmes, ámde elegáns, romantikus ruhát szeretett volna a nagy napra. Az esküvői ruha megtervezésére és kivitelezésére Halász Évát, az Orlando Collection tervezőjét kérte fel.

A tervező és az énekesnő hamar megtalálták a közös hangot, a ruhapróbák vidám hangulatban teltek. Az Orlando tervezője, egy mell alatt szabott, lágy esésű, törtfehér hernyóselyem ruhát készített Judynak, aszimmetrikus mellrésszel, melyet apró rózsák tettek romantikussá. A mell alatti szabásvonalat pink szaténszalag és masni hansúlyozta.

SZEXI KOKTÉLRUHA

Az énekesnő menyecskeruhája bíbor színű szaténból készült, szintén mell alatt szabva, hogy helyet adjon Judy pocakjában növekvő kisbabának.

A VŐLEGÉNY

A vőlegény öltözéke is az Orlando Szalonban készült. Balázs fényes, grafitszürke karcsúsított fazonú öltönyt viselt a nagy napon, Judy ruhájához illő fehér inggel és nyakkendővel.

ORLANDO COLLECTION

www.orlandocollection.huKépgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Fax: +36 (1) 700-2814
E-mail:
marketing[at]eskuvo-trend.hu

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva