? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
Már a kishúgom is...

Elkelt Pippa!

Pippa Middleton még egy esküvői táborba is elment, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon. Pippa és szerelme, James Matthews egy kis angol falucska Szent Márk templomában mondta ki végül. A gyönyörű ceremónián nem csak Katalin hercegné és családja vett részt, hanem több híresség is. Szerencsére, ahol a szertartást tartották nem volt messze a Middleton család otthonától. A vőlegény szombaton 11 óra 45 perckor érkezett meg, a menyasszony pedig szigorú biztonsági intézkedések között, pár perccel utána. Persze a falu lakói életét is nagyon felbolygatta ez a nap, ugyanis minden lakosnak magánál kellett tartania az iratait sőt, arra is megkérték őket, hogy senkinek ne nyilatkozzanak, mi készül itt.

ELŐZMÉNYEK

James Matthews tavaly júliusban kérte meg Pippa kezét, akivel bár 10 éve barátok, de csak egy éve alakult ki közöttük szerelem. Állítólag már 2012-ben is jártak egy ideig, sőt, míg Pippa együtt volt Nico Jacksonnal, Jamessel az alatt is végig tartották a kapcsolatot. 

EZ ÁM A PARTY!

Az esküvő bizony, hiába tartották kis faluban, méregdrágára sikerült mégis. Nem kevesebbe kóstált, mint 250 ezer font, ami átszámítva 95 millió forint! Ebből csak a helyszín biztosítása 25 millió, ami azért is meglepő, mivel a pár a Middleton családi ház kertjében tartja a nagy napot várhatóan 350 vendéggel. Mi kerül akkor mégis ennyibe? A nagyméretű sátor, ami elég helyet biztosít az embereknek 9,5 millió körül van, ebből persze három is kell: egy az ételeknek, egy az italoknak, és még, ahol táncolni lehet. A catering sem kevés, 28 millióra saccolják az összeget. Az esküvő egyik, ha nem a legfontosabb eleme persze a ruha volt. Pippa Giles Deacon tervezőt szemelte ki magának, aki egy 4 milliós ruhát készített a menyasszonynak. Említenek továbbá italkülönlegességeket, amikkel a vendégeknek kedveskednek, és egy 1 milliós tortát is!Dehát, egyszer élnek, és, reméljük, csak egyszer házasodtak.-)

 Képgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Fax: +36 (1) 700-2814
E-mail:
marketing[at]eskuvo-trend.hu

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva