? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
Az Év LEGJOBB NEMZETKÖZI ESKÜVŐI FOTÓI

Tanulj belőle!

Mitől jó egy esküvői fotó? Íme, több példát is láthatsz a nemzetközi kínálatból, de azt is eláruljuk, miért jó, ami annyira...

A jó esküvői fotó olyan, hogy nem feltétlenül attól olyan szép, mennyire gyönyörű a menyasszony rajta. Az igazi esküvő fotó amellett, hogy figyel az ara szépségére, megragadja a pillanatot is, atmoszférát teremt, egyedi elemekre épít, melyek lehetnek humorosak és szokatlanok (lásd a sakktáblán fotózott párt).

Megmutatja a helyszín legédesebb részeit, a virágokat, vagy egy lila akácos lugast, vagy a természet buja részét. Esetleg a kontrasztra is építhet: mert milyen szép is az ünneplő ruhás pár mondjuk egy romos kastély közepén?

Az esküvői fotó ugyanakkor spontán is. Vagy legalábbis sugárzik belőle a természetesség, a rögtönzés erejével hat. Ahogy pl. az apa ránéz a lányára, az ifjú férj a friss feleségre... Itt a pillantás az, ami megragad, és minden egyéb részlet, a virágok, a ruha szinte eltörpül az érzelmes jelenet, a szemekben csillogó romantikus történet mellett.

Persze az igazi esküvői fotós úgy kapja el a pillanatot, hogy abban

1. legyen érzelmi töltés is, ugyanakkor

2. a portré erejével is hasson, az emberek a legszebb arcukat mutassák, és

3. a díszlet is a helyén legyen.

Az Esküvő Trend Magazinban ilyen művészi erejű képeket láthatsz. Kérd esküvői fotósodat, hogy mindhárom szempontot vegye figyelembe, ha nem is sikerül ezt egy képben egyszerre mutatnia, az is nagyon jó, ha három különböző szempont szerint készülő fotókon rögzíti. ... és akkor az esküvői albumod örökké szép emlék marad.

 Képgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Fax: +36 (1) 700-2814
E-mail:
marketing[at]eskuvo-trend.hu

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva