? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
ÖRÖKKÉ LEHET SZERETNI

Az AFFIANCED ékszer különlegességei

Az Affianced egyedi ékszer különlegességei formagazdagságról, ízlésről, megunhatatlan eleganciáról árulkodnak. Most bemutatkoznak az Esküvő Trend Magazin Olvasóinak:

– Az Affianced Ékszerészetet 2007-ben alapítottuk. Ékszerészműhelyünk létrehozásával az volt a célunk, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol a hagyományos ékszerművesség szellemisége uralkodik, ahol kreatív ambícióink teret kaphatnak és lehetőséget a megvalósulásra. Közös véleményünk szerint a siker titka a kiváló csapatmunka. Csapatunk különböző habitusú, sokoldalú és kreatívan gondolkodó szakemberekből áll. Mindenki a saját speciális szakterületét képviselve adja hozzá tudásának legjavát feladatainkhoz. Munkáink kizárólag egyéni megrendelések alapján készülnek, így viszonylag kevés az ékszerészetünkből kikerülő azonos küllemű ékszer. Véleményünk szerint a tömegtermelés fogalma összeférhetetlen azzal a sugárzóan megkapó egyediséggel, amit az ékszerek világa nyújthat. Nincs két teljesen azonos megjelenésű drágakő, vagy nemes ásvány.

Ékszerészeti fémeink mind-mind más megmunkálást, hozzáállást igényelnek, más-más stílusú ékszerek életre keltésére alkalmasak. Azt reméljük, hogy őszinte örömet tudunk nyújtani tevékenységünkkel azon pályatársainkkal, akik hasonlóképpen gondolkoznak feladataikról. Bízunk abban, hogy erőfeszítéseinkkel hozzájárulunk, hogy patinás szakmánk visszanyerhesse régi méltóságát, elfoglalhassa megfelelő helyét jelenünk ipari ékszergyártása mellett.

Nagy Gertrúd 

vezető ékszerész, tulajdonos–  gertrud@affianced.hu

Böde Richárd
designer, tulajdonos – richard@affianced.huKépgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Fax: +36 (1) 700-2814
E-mail:
marketing[at]eskuvo-trend.hu

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva