? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
4 Feil tipp

Ezt a 4 dolgot fontold meg, ha karikagyűrűt választasz

Dübörög az esküvőszezon, így bár sokan már megtalálhatták a tökéletes karikagyűrűt, jó néhányan vannak, akik még nem hoztak döntést, mert bizonytalanok, milyen szempontok alapján válasszanak. Ha te is ebbe a táborba tartozol, ez a cikk neked szól. Feil Attila gyémántgyűrű specialista közel 30 év tapasztalatával elárulja, milyen tényezőket érdemes feltétlenül megfontolni, ha olyan ékszert szeretnénk, amelyre bármikor örömmel pillantunk.

 

 

Fontold meg: hogy életre szóló legyen

„Az egyik, ha nem a legfontosabb szempont a választásnál az időtállóság” – mondja Feil Attila. A gyűrű vastagsága, ami ezt nagyban meghatározza, kulcskérdés, hiszen bizonyos falvastagság alatt az ékszer könnyen deformálódhat. „A cél minden esetben az, hogy egy masszív, időtálló ékszer jöjjön létre, éppen ezért a műhelyünkben 1,4 mm-es falvastagság felett készítjük el gyűrűinket..”

 

 

Fontold meg: stílus és kényelem egyszerre

„Amikor karikagyűrűt választunk, alapvetően egy mindennapokban használatos ékszerről beszélünk, így feltétlenül vegyük figyelembe, milyen más ékszereket fogunk mellette hordani.” – mondja a szakértő. „Hogy kinek mi áll jól, azt az ujj hossza és vastagsága nagyban befolyásolja. Rövid ujjal inkább a keskeny gyűrűk közül válogassunk, míg a lefelé szélesedő ujjúaknak a 4-5 mm-nél szélesebb gyűrűk előnyösebbek. A komfortérzetet viszont soha ne rendeljük alá a külsőnek! Egy szögletes kialakítású gyűrű például nagyon különleges, de nem mindenki számára kényelmes viselet a hétköznapokban.”

 

 

Fontold meg: ha valami különlegesre vágysz

„Minden szerelem egyedi, miért ne legyen a karikagyűrű is az?” – teszi fel a kérdést Feil Attila. „Számos módon egyedivé tehetünk egy gyűrűpárt: különleges vésésekkel, felületkezeléssel, a fémek színének változtatásával. A hozzánk fordulók kérhetnek változtatásokat meglévő modelljeinken, de akár egy képpel is felkereshetnek bennünket, ami alapján elkészítjük számukra az ékszert. Azoknak pedig, akik saját, egyedi terveiket szeretnék megvalósítani, de bizonytalanok a végeredményben, felkínáljuk azt a hazánkban egyedülálló lehetőséget, hogy egy ún. Demo-gyűrűt készítünk számukra. Ez nem más, mint egy, a valódi gyűrűvel szinte egy az egyben megegyező mintamodell, amely segítségével a házasulandók a “valódi” gyűrű elkészülte előtt megnézhetik és felpróbálhatják leendő gyűrűjük mását.”

 

 

Fontold meg: drágakővel vagy nélküle?
Manapság jellemző, hogy a karikagyűrűkbe is kő kerül, ami a legtöbb esetben gyémánt, az örökkévalóság szimbóluma. „A fehér gyémánt mellett napjainkban nagy keletje van a színes gyémántoknak is: a pinknek, a kéknek, vagy a pezsgőszínűnek, sőt, a fekete gyémánt is egyre népszerűbb, nemcsak a hölgyek, de a férfiak körében is. Ráadásul a drágakövek számával, méretével és elhelyezésével kiválóan lehet “játszani”, ami révén máris személyre szabott motívumokkal rendelkező ékszereket lehet alkotni. Ha valaki pedig valami igazán exkluzívra vágyik, nálunk arra is lehetősége van, hogy a világ gyémántjainak 1%-ából, azaz a Forevermark gyémántok közül kerüljön egy a karikagyűrűjébe.”

 


feil.hu

facebook.com/feil.hu

 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Fax: +36 (1) 700-2814
E-mail:
marketing[at]eskuvo-trend.hu

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva