? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
Budapesti nászútravaló

Kedvezmények a fővárosba vezetnek

Budapest nekünk való!

A turisztikai kártyákról gyakran azt gondoljuk, hogy csak a külföldieknek készült. Talán pont abból a tapasztalatból adódóan, hogy ha a határainkat elhagyva városlátogató túrára megyünk, általában igénybe vesszük a nagyvárosok honlapjain ajánlott kártyák valamelyikét, amivel általában több kedvezményre is jogosultakká válunk.

Nos, a Budapest Kártya, a főváros egyetlen hivatalos kártyája a belföldi turistáknak is szól. És nem csak a pihenni vágyóknak, hanem azoknak is, akik például üzleti tárgyalásra vagy aktív időtöltés céljából érkeznek a fővárosba.

Dugómentes jó napot!

Amióta ismét lehet közlekedni autóval a Margit hídon, fellélegeztek a budapestiek, de csak egy kicsit. Ugyan enyhült a dugó az utakon, de – mint ahogy egy átlagos nagyvárosban – a tömött kocsisorok nem szűntek meg. Aki metróval jár vagy villamosra száll, gyakran feleannyi idő alatt eléri úti célját, mint az, aki az autóban ülve araszol. Ráadásul nem kell parkolóhelyet keresgélnie és dobálnia a pénzt a parkolóórákba. De még csak a BKV jegy megváltásával sem kell bajlódnia. A környezettudatos életmód egyébként is arra ösztönzi még a pihenni vágyókat is, hogy a négykerekű helyett a tömegközlekedést válasszák. Ha ezzel még pénzt is meg lehet takarítani, akkor nincs is indok, ami ellene szólna.

Jobbnál jobb programok

Ingyenes múzeumok, fesztiválok, kedvezményes fürdőbelépők, állatkert. Csak néhány lehetőség a száz program közül, amelyek a kártyához kötődnek. A tulajdonosa döntheti el, hogy lazít vagy aktív pihenést választ, egyedül megy, vagy gyermekével, esetleg a barátainak az éttermi számláját is mérsékli egyazon plasztiklappal.

Nincs két egyforma nap

De nem kell mindig választani, hogy például belvárosi vagy dunai körútra megyünk: minél több napra szól a kártya, annál több programot tömhetünk bele a Budapesten eltöltött időszakba. Minek a kompromisszum, ha nem szükséges. Vegyük sorra az úti célokat a listánkon, aztán ha maradt még időnk, gyorsan egészítsük ki. Van bőven választék, és csak egyszer kell fizetni a kártyáért, az elején. Ugyanakkor az online világ követelményeinek megfelelően már előre is meg lehet venni a www.budapest-card.com oldalon, majd csak annyi a dolgunk, hogy a belvárosi irodában átvegyük és nekiinduljunk a túrának.

Budapest a miénk

Tervezni sohasem árt, mert a végén talán a legfontosabb fog kimaradni. Érdemes jó előre átlapozni a kedvezmények csokrát nyújtó partnerek listáját. Így hamar kiderül az is, hogy mennyit spórolhat meg az élményekre éhes turista. A főváros térképén végighúzva az ujjunkat az is kiderül, hogy hogyan érdemes kialakítani a helyszínek sorrendjét. Majd nem marad más hátra, hogy neki induljunk Budapest meghódításának.

 

 Képgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Fax: +36 (1) 700-2814
E-mail:
marketing[at]eskuvo-trend.hu

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva